Главная страница / Проекты / Трапеза
Сейчас в эфире 01:44

23:35

З ╕стор╕й про в╕ру. Ки╓во-Печерська Лавра. Патерик

23:05

Джерело мистецтв

23:00

Молитва Небесним силам

22:55

Територ╕я добра

22:30

Варлаам Печерський - учень ╕ предтеча, сурдопереклад

22:05

Скельн╕ печери Галиц╕, сурдопереклад

22:00

Молитва Ангелу-Хранителю

21:25

Под╕я. Митець. Глядач

21:15

Територ╕я добра

21:00

З ╕стор╕й про в╕ру. Собор Ки╓во-Печерських святих

20:50

Територ╕я добра

20:20

Будьте здоров╕!

20:15

Дивосв╕т

20:00

Добре слово ╕ Веч╕р у Шишкиному л╕с╕

19:20

М╕сце п╕д сонцем. Натал╕я Веселовська. Дитинство п╕д прикриттям

19:00

Церква ╕ сусп╕льство

18:50

Територ╕я добра

18:45

Лавра Небесна

18:40

Камерний хор Пектораль

18:10

Молитовне правило. Веч╕рн╕ молитви

18:05

╢вангел╕╓ на кожен день та думки святих отц╕в

18:00

Молитва Ангелу-Хранителю

17:25

Вивчення Псалм╕в Давида

17:00

14-плюс

16:30

Б╕ла смуга

16:05

Добре слово ╕ День у Шишкиному л╕с╕

16:00

Дивосв╕т

15:25

Монастир╕ Укра╖ни. Ботан╕чний монастир

15:15

Ази Православ╕я

15:05

Територ╕я добра

15:00

Молитва про примноження любов╕

14:50

Духовн╕ п╕сн╕. В. Польова Боговибраний полче. Величання Печерським святим

14:00

Ми - Укра╖на. Греки Укра╖ни

13:25

Людина на узб╕чч╕ в╕йни

13:00

14- плюс

12:50

Лавра Небесна

12:25

Вивчення Псалм╕в Давида

12:10

Територ╕я добра

12:05

╢вангел╕╓ на кожен день та думки святих отц╕в

12:00

Молитва преподобного Парфен╕я Ки╖вського

11:45

Було мен╕ наснився В╕день. Бельведер

11:20

14- плюс

11:00

Душевна кухня з Олекс╕╓м Колесником

10:40

╢гипет. Шляхами Святого С╕мейства

10:00

М╕сце п╕д сонцем. Батько-вихователь прото╕╓рей Андр╕й П╕нчук, сурдопереклад

09:50

Територ╕я добра

09:35

В╕ктор Зарецький. Роздуми б╕ля полотна

09:05

Будьте здоров╕!

09:01

Молитва за мир в Укра╖н╕

09:00

Хвилина мовчання

08:40

На горах (М. Грушевський)

08:35

Капела Дзв╕ночок. Богородичний кант

08:10

Молитовне правило. Ранков╕ молитви

08:05

╢вангел╕╓ на кожен день та думки святих отц╕в

08:00

Молитва Богородиц╕

07:40

Добре слово ╕ Ранок у Шишкиному л╕с╕

07:30

Дивосв╕т

07:05

Суво╖ Мертвого моря

07:00

Молитва перед початком добро╖ справи

06:50

Камерний хор Пектораль

06:05

400 рок╕в служ╕ння Церкв╕

06:00

Молитва Оптинських старц╕в

05:35

Василь Забашта. Барви його душ╕

05:05

Земля запов╕дна. Коростиш╕вський каньйон

05:00

Молитва Отче наш

04:40

З ╕стор╕й про в╕ру. Собор Ки╓во-Печерських святих, сурдопереклад

04:00

М╕сце п╕д сонцем. В╕ктор╕я Могильна. Мама восьмого ступеня, сурдопереклад

03:25

Микола В╕нграновський. Губами теплими ╕ оком золотим

03:00

Под╕я. Митець. Глядач

02:30

Громадянська позиц╕я

02:00

Джерело мистецтв

01:35

З ╕стор╕й про в╕ру. Собор Ки╓во-Печерських святих

01:00

М╕сце п╕д сонцем. Владислав Голов╕н. Чолов╕кам - бути!

00:30

Йордан - р╕чка життя

00:00

Будьте здоров╕!

Чорба з╕ стручково╖ квасол╕

У цьому випуску ми в╕дкри╓мо вам деяк╕ секрети болгарсько╖ нац╕онально╖ кухн╕, яка ма╓ народно-селянський характер та останн╕м часом вважа╓ться зразком здорового харчування. Пропону╓мо приготувати традиц╕йний болгарський суп ? чорбу з╕ стручково╖ квасол╕. Болгарська чорба зазвичай готу╓ться ╕з р╕зноман╕тних продукт╕в ? овоч╕в, гриб╕в, риби, м'яса... Ми ж в╕зьмемо за основу стручкову квасолю.

Вам знадобиться:

  • квасоля стручкова ? 500 г
  • ол╕я рослинна ? 50 г
  • цибуля зелена ? 50 г
  • борошно пшеничне ? 25 г
  • перець червоний ? 5 г
  • оцет ? 15 г
  • часник ? 10 г
  • зелень петрушки та кропу

Спочатку гарно проми╓мо квасолю. Нар╕за╓мо ╖╖ на р╕вн╕ шматки. П╕сля цього варимо в п╕дсолен╕й вод╕, доки стручки не стануть м?якими.

Подр╕бнену зелену цибулю пасеру╓мо на рослинн╕й ол╕╖. Дода╓мо ложку борошна й обсмажу╓мо. Засмажку приправля╓мо перцем й кида╓мо у суп. Дода╓мо у чорбу подр╕бнений часник.

Порада господин╕:
щоб страва була справд╕ ?болгарською?, потр╕бно обов?язково зберегти в╕там╕ни. Для цього ж не можна посп╕шати ? готуйте на пов╕льному вогн╕. Щоб досягти вишуканого смаку, не забудьте про прянощ╕, а ?болгарський? аромат забезпечить смажений перець ? бажано на в╕дкритому вогн╕. Його подавайте окремо.
У готову чорбу дода╓мо пресен зеленчук ? по-болгарськи зелень.

Пожелавам здрав живот, добър апетит ╕
Ангела за трапезою!

Хронометраж: 05' 00"
Хронометраж: 05' 00"
Rss

Оставить отзыв

Ваше имя

Адрес Вашей электронной почты *

Откуда Вы*
Ваш возраст*
Ваше образование*

Текст сообщения

 

* * Поля, обозначенные звездочкой, обязательны для заполнения. Информация личного характера (электронный адрес, возраст, образование) публиковаться не будет. Эта информация нужна нам для исследования аудитории канала.

Поставте свою оценку этому проекту:
(1)   (2)   (3)   (4)   (5)  
Голосовать можно только один раз.
Результат оценки проекта:
Голосов: 714
Рейтинг: 3.0