Чорба з╕ стручково╖ квасол╕
У цьому випуску ми в╕дкри╓мо вам деяк╕ секрети болгарсько╖ нац╕онально╖ кухн╕, яка ма╓ народно-селянський характер та останн╕м часом вважа╓ться зразком здорового харчування. Пропону╓мо приготувати традиц╕йний болгарський суп ? чорбу з╕ стручково╖ квасол╕. Болгарська чорба зазвичай готу╓ться ╕з р╕зноман╕тних продукт╕в ? овоч╕в, гриб╕в, риби, м'яса... Ми ж в╕зьмемо за основу стручкову квасолю.
|
Вам знадобиться:
- квасоля стручкова ? 500 г
- ол╕я рослинна ? 50 г
- цибуля зелена ? 50 г
- борошно пшеничне ? 25 г
- перець червоний ? 5 г
- оцет ? 15 г
- часник ? 10 г
- зелень петрушки та кропу
|
|
|
|
Спочатку гарно проми╓мо квасолю. Нар╕за╓мо ╖╖ на р╕вн╕ шматки. П╕сля цього варимо в п╕дсолен╕й вод╕, доки стручки не стануть м?якими.
|
|
|
|
Подр╕бнену зелену цибулю пасеру╓мо на рослинн╕й ол╕╖. Дода╓мо ложку борошна й обсмажу╓мо. Засмажку приправля╓мо перцем й кида╓мо у суп. Дода╓мо у чорбу подр╕бнений часник.
|
|
|
|
Порада господин╕:
щоб страва була справд╕ ?болгарською?, потр╕бно обов?язково зберегти в╕там╕ни. Для цього ж не можна посп╕шати ? готуйте на пов╕льному вогн╕. Щоб досягти вишуканого смаку, не забудьте про прянощ╕, а ?болгарський? аромат забезпечить смажений перець ? бажано на в╕дкритому вогн╕. Його подавайте окремо.
У готову чорбу дода╓мо пресен зеленчук ? по-болгарськи зелень.
|
|
|
|
Пожелавам здрав живот, добър апетит ╕
Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Хронометраж: 05' 00"
Поставте свою оценку этому проекту:
(1) (2) (3) (4) (5)
Голосовать можно только один раз. |
Результат оценки проекта: |
Голосов: |
714 |
Рейтинг: |
3.0 |
|