Главная страница / Проекты / Трапеза
Сейчас в эфире 01:42

23:50

Небесна республіка (Греція, Метеори)

23:05

Прості істини

23:00

Молитва Небесним силам

22:30

Уманське чудо, сурдопереклад

22:05

Жінка з усміхненими очима, сурдопереклад

22:00

Молитва Ангелу-Хранителю

21:20

Ліван. Легенди давнього Тіра

21:15

Територія добра

21:00

Літопис

20:45

Піщанська ікона Божої Матері

20:30

Великий Піст

20:20

Слово Пастиря

20:10

Вечір у Шишкиному лісі

20:00

Добре слово

19:50

Повість минулих літ

19:45

Таїнство Євхаристії. Значення

19:35

Територія добра

19:30

Літопис

19:25

Таїнство Євхаристії. Історія

19:00

Скельні печери Галиці

18:50

Автограф. Лондон. Рай (В. Набоков)

18:10

Так починався великий Купрін

18:05

Лавра Небесна

18:00

Євангеліє на кожен день та думки Святителя

17:30

14-плюс

17:00

Уроки богослов'я. Історія Нового Заповіту

16:50

Літопис

16:35

Великий Піст

16:25

День у Шишкиному лісі

16:20

Казки та історії

16:10

Добре слово

16:00

Дивосвіт

15:50

Образ доброчинності

15:20

Сон із дитинства. Незатоплена пам'ять

15:10

Територія добра

15:05

Літопис

15:00

Молитва про примноження любові

14:00

Монастир Святих Царствених мучеників

13:20

З історій про віру. Києво-Печерська Лавра. Патерик

13:10

Великий Піст

13:00

Твори. Живи. Люби.

12:50

Літопис

12:20

Земля заповідна. Національний природний парк Пирятинський

12:15

Лавра Небесна

12:10

Територія добра

12:05

Образ доброчинності

12:00

Євангеліє на кожен день та думки Святителя

11:50

Територія добра

11:10

Стопами апостолів. Апостолам рівний

11:00

Слово Пастиря

10:20

Місце під сонцем. Іван Марчук. Хочу бути не нормальним художником

10:05

В. Григорович-Барський. Подорожні замітки. Свята Гора Афон, сурдопереклад

10:00

Лавра Небесна, сурдопереклад

09:45

Територія добра

09:35

Закон Божий

09:20

Великий Піст

09:05

Житія святих. Преподобний Феодосій Печерський

09:00

Молитва за мир в Україні

08:45

Житія святих. Марія Магдалина

08:05

Уроки богослов'я. Історія Православ'я на Русі

08:00

Євангеліє на кожен день та думки Святителя

07:40

Ранок у Шишкиному лісі

07:30

Добре слово

07:20

Пісня Богородиці

07:05

Літопис

07:00

Молитва перед початком доброї справи

06:50

Таїнство Євхаристії. Історія

06:10

Медіолан-Мілан

06:05

Лавра Небесна

06:00

Молитва Оптинських старців

05:50

Автограф. Лондон. Темза (У. Вордсворт)

05:30

Ліван. Країна живої історії

05:05

Варлаам Печерський - учень і предтеча

05:00

Молитва Отче наш

04:40

Тріполі. Православне свідчення на зрізі часів, сурдопереклад

04:00

Місце під сонцем. Рекламіст Джон Бейлі, сурдопереклад

03:35

Петра. Рожева квітка Йорданії

03:00

Олег Борисов. Київські університети

02:30

Земля заповідна. Національний природний парк Пирятинський

02:00

Зодчество

01:45

Піщанська ікона Божої Матері

01:00

Мовою танцю. Павло Вірський

00:25

Розкажи нам, вулице! Костьольна

00:05

Легенди грецьких островів

00:00

Ансамбль Благовість. Хваліте ім'я Господнє

Чорба з╕ стручково╖ квасол╕

У цьому випуску ми в╕дкри╓мо вам деяк╕ секрети болгарсько╖ нац╕онально╖ кухн╕, яка ма╓ народно-селянський характер та останн╕м часом вважа╓ться зразком здорового харчування. Пропону╓мо приготувати традиц╕йний болгарський суп – чорбу з╕ стручково╖ квасол╕. Болгарська чорба зазвичай готу╓ться ╕з р╕зноман╕тних продукт╕в — овоч╕в, гриб╕в, риби, м'яса... Ми ж в╕зьмемо за основу стручкову квасолю.

Вам знадобиться:

  • квасоля стручкова – 500 г
  • ол╕я рослинна – 50 г
  • цибуля зелена – 50 г
  • борошно пшеничне – 25 г
  • перець червоний – 5 г
  • оцет – 15 г
  • часник – 10 г
  • зелень петрушки та кропу

Спочатку гарно проми╓мо квасолю. Нар╕за╓мо ╖╖ на р╕вн╕ шматки. П╕сля цього варимо в п╕дсолен╕й вод╕, доки стручки не стануть м’якими.

Подр╕бнену зелену цибулю пасеру╓мо на рослинн╕й ол╕╖. Дода╓мо ложку борошна й обсмажу╓мо. Засмажку приправля╓мо перцем й кида╓мо у суп. Дода╓мо у чорбу подр╕бнений часник.

Порада господин╕:
щоб страва була справд╕ «болгарською», потр╕бно обов’язково зберегти в╕там╕ни. Для цього ж не можна посп╕шати — готуйте на пов╕льному вогн╕. Щоб досягти вишуканого смаку, не забудьте про прянощ╕, а «болгарський» аромат забезпечить смажений перець – бажано на в╕дкритому вогн╕. Його подавайте окремо.
У готову чорбу дода╓мо пресен зеленчук – по-болгарськи зелень.

Пожелавам здрав живот, добър апетит ╕
Ангела за трапезою!

Хронометраж: 05' 00"
Хронометраж: 05' 00"
Rss

Оставить отзыв

Ваше имя

Адрес Вашей электронной почты *

Откуда Вы*
Ваш возраст*
Ваше образование*

Текст сообщения

 

* * Поля, обозначенные звездочкой, обязательны для заполнения. Информация личного характера (электронный адрес, возраст, образование) публиковаться не будет. Эта информация нужна нам для исследования аудитории канала.

Поставте свою оценку этому проекту:
(1)   (2)   (3)   (4)   (5)  
Голосовать можно только один раз.
Результат оценки проекта:
Голосов:0
Рейтинг:0.0