Чорба з╕ стручково╖ квасол╕
У цьому випуску ми в╕дкри╓мо вам деяк╕ секрети болгарсько╖ нац╕онально╖ кухн╕, яка ма╓ народно-селянський характер та останн╕м часом вважа╓ться зразком здорового харчування. Пропону╓мо приготувати традиц╕йний болгарський суп – чорбу з╕ стручково╖ квасол╕. Болгарська чорба зазвичай готу╓ться ╕з р╕зноман╕тних продукт╕в — овоч╕в, гриб╕в, риби, м'яса... Ми ж в╕зьмемо за основу стручкову квасолю.
 |
Вам знадобиться:
- квасоля стручкова – 500 г
- ол╕я рослинна – 50 г
- цибуля зелена – 50 г
- борошно пшеничне – 25 г
- перець червоний – 5 г
- оцет – 15 г
- часник – 10 г
- зелень петрушки та кропу
|
|
|
 |
Спочатку гарно проми╓мо квасолю. Нар╕за╓мо ╖╖ на р╕вн╕ шматки. П╕сля цього варимо в п╕дсолен╕й вод╕, доки стручки не стануть м’якими.
|
|
|
 |
Подр╕бнену зелену цибулю пасеру╓мо на рослинн╕й ол╕╖. Дода╓мо ложку борошна й обсмажу╓мо. Засмажку приправля╓мо перцем й кида╓мо у суп. Дода╓мо у чорбу подр╕бнений часник.
|
|
|
 |
Порада господин╕: щоб страва була справд╕ «болгарською», потр╕бно обов’язково зберегти в╕там╕ни. Для цього ж не можна посп╕шати — готуйте на пов╕льному вогн╕. Щоб досягти вишуканого смаку, не забудьте про прянощ╕, а «болгарський» аромат забезпечить смажений перець – бажано на в╕дкритому вогн╕. Його подавайте окремо. У готову чорбу дода╓мо пресен зеленчук – по-болгарськи зелень.
|
|
|
 |
Пожелавам здрав живот, добър апетит ╕ Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Хронометраж: 05' 00"
Поставте свою оценку этому проекту:
(1)
(2)
(3)
(4)
(5)
Голосовать можно только один раз.
|
Результат оценки проекта: |
Голосов: | 714 |
Рейтинг: | 3.0 |
|