Фарширований буряк
Буряк ? головний герой сьогодн╕шньо╖ страви. Ми навчимося його фарширувати.
|
Вам знадобиться:
- буряк ? 1 кг
- морква ? 0,5 кг
- рослинна ол╕я ? 100 г
- цибуля р╕пчаста ? 3?4 шт.
- зелений салат ? 3?6 листк╕в
- оцет яблучний ? 1 ч.л.
- зелень петрушки, кропу, к╕нзи
- с╕ль, перець мелений
|
|
|
|
Промитий буряк ставимо варитися. Поки буряк вариться ? займемося морквою. Моркву нар╕за╓мо ╕ пасеру╓мо з цибулею.
|
|
|
|
Тим часом наш буряк уже зварився ╕ прохолов. Почистимо його. У буряка зн╕ма╓мо верх╕вку, яку ми використа╓мо як кришку, ╕ вир╕за╓мо серцевину.
|
|
|
|
Серцевину буряка пропуска╓мо через м?ясорубку. Буряковий фарш з?╓дну╓мо з пасерованими овочами. Дода╓мо нар╕зану зелень ╕ заправля╓мо яблучним оцтом, с╕ллю та перцем. Гарно все перем╕шу╓мо - начинка вже готова.
|
|
|
|
Тепер наповню╓мо нею буряков╕ кад╕бц╕ ╕ накрива╓мо кришкою, набакир.
|
|
|
|
Подавайте фарширований буряк на листках зеленого салату, прикрасивши страву к╕лечками цибул╕. Здоров?я вам, св╕тлих помисл╕в.
Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Хронометраж: 05' 00"
Поставте свою оценку этому проекту:
(1) (2) (3) (4) (5)
Голосовать можно только один раз. |
Результат оценки проекта: |
Голосов: |
673 |
Рейтинг: |
3.0 |
|