Лосось, запечений у фольз╕
Риба з давн╕х-давен пос╕да╓ значне м╕сце у харчуванн╕ людини. Пропону╓мо вам приготувати лосося, а саме ? запекти його у фольз╕. Цю страву можна подавати як до святкового столу, так ╕ щодня, адже лосось, запечений у фольз╕, ? смачний ╕ водночас корисний.
|
Вам знадобиться:
- лосось ? 2 стейки
- соняшникова ол╕я ? 2 ст. л.
- бальзам╕чний оцет ? 2 ст. л.
- перець солодкий ? 2 шт.
- кр╕п рублений ? 3 ст. л.
- с╕ль
- перець
|
|
|
|
Спочатку готу╓мо маринад. Для цього нам знадобляться дв╕ столов╕ ложки бальзам╕чного оцту, дв╕ столов╕ ложки соняшниково╖ ол╕╖ й чорний мелений перець. Стейки лосося занурю╓мо у маринад на одну годину.
|
|
|
|
Поки лосось марину╓ться, нар╕за╓мо кубиками солодкий салатний перець та кр╕п. Усе це обсмажу╓мо в невелик╕й к╕лькост╕ ол╕╖.
|
|
|
|
А тепер готу╓мо до зап╕кання маринован╕ лососев╕ стейки. Кожен кладемо по центру фольги, посипа╓мо с╕ллю, зверху виклада╓мо смажений перець ╕ загорта╓мо у такий спос╕б, щоб к╕нц╕ фольги були спрямован╕ вгору ? це не дасть р╕дини, яка утвориться п╕д час смаження, розтектися.
|
|
|
|
Загорнутий лосось кладемо на лист ╕ зап╕ка╓мо в духовц╕ при температур╕ 200 градус╕в протягом 20 хвилин.
|
|
|
|
От наша лососева смакота ╕ готова! Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Хронометраж: 05' 00"
Поставте свою оценку этому проекту:
(1) (2) (3) (4) (5)
Голосовать можно только один раз. |
Результат оценки проекта: |
Голосов: |
728 |
Рейтинг: |
2.9 |
|