Гор╕ховий суп ╕з цибулею
?Старий як св╕т?, ? каже про нього давня укра╖нська приказка. Народ склав про це дерево та його пл╕д безл╕ч, п╕сень, примовок та загадок. Ми ж пропону╓мо зготувати суп ╕з волоських гор╕х╕в з цибулею.
|
Вам знадобиться:
- волоськ╕ гор╕хи ? 1 скл.
- цибуля ? 4 шт.
- борошно ? 1 ст. л.
- винний оцет ?1 ст. л.
- петрушка ? 50 г
- кр╕п ? 50 г
- к╕нза ? 50 г
- вода ? 1,5 л
|
|
|
|
Склянку гор╕х╕в ошпарю╓мо крутим окропом ╕ да╓мо годину постояти. Щоб вони не були г╕рк╕ - кип?яток вбира╓ гор╕хову г╕ркоту, незабаром вода в каструл╕ ма╓ потемн╕шати.
|
|
|
|
Наступний ╕нгред╕╓нт супу ? цибуля. Подр╕бню╓мо ╖╖. Дода╓мо цибулю до гор╕х╕в, залива╓мо п╕всклянки води. Ставимо на вогонь ╕ тушку╓мо 10 хвилин.
|
|
|
|
А тепер будемо готувати сум╕ш, яка додасть гор╕ховому супу п╕кантного смаку. Столову ложку борошна зм╕шу╓мо з ложкою винного оцту, залива╓мо гарячою водою, перем╕шу╓мо. Тепер усе це зм╕шу╓мо з тушкованими гор╕хами. Ставимо суп на пов╕льний вогонь. Да╓мо закип╕ти.
|
|
|
|
Зелень наш╕й страв╕ н╕ск╕льки не завадить, б╕льше того ? гор╕ховий суп не може об╕йтися без к╕нзи. Подр╕бню╓мо ╖╖, а також традиц╕йн╕ петрушку ╕ кр╕п. Зелень дода╓мо до супу, доводимо до кип╕ння та зн╕ма╓мо з вогню.
|
|
|
|
От вам ╕ гор╕ховий суп. Смакуйте на здоров?я.
Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Хронометраж: 05' 00"
Поставте свою оценку этому проекту:
(1) (2) (3) (4) (5)
Голосовать можно только один раз. |
Результат оценки проекта: |
Голосов: |
704 |
Рейтинг: |
3.0 |
|