Паштет з оселедця (Чех╕я)
Сьогодн╕ ми под╕лимося секретами чеських кул╕нар╕в, чи╓ мистецтво в╕доме далеко за межами ╢вропи.Чеська кухня заважка та жирна, тому п╕д╕брати рецепт традиц╕йно╖ п╕сно╖ або рибно╖ страви було досить важко. Але все ж таки нам це вдалося — пропону╓мо паштет з оселедця.
 |
Вам знадобиться:
- оселедець — 250 г
- морква — 1 шт.
- цибуля — 1 шт.
- г╕рчиця — 1 ч. л.
- кмин
|
|
|
 |
Подр╕бню╓мо цибулю й на тертц╕ протира╓мо моркву. Пасеру╓мо на рослинн╕й ол╕╖ цибулю та моркву.
|
|
|
 |
Охолоджен╕ смажен╕ овоч╕ подр╕бню╓мо у блендер╕ разом з головним ╕нгред╕╓нтом паштету — оселедцем. Дода╓мо г╕рчицю та кмин.
|
|
|
 |
Паштет виклада╓мо у тартолетки за допомогою кул╕нарного шприца ╕ прикраша╓мо зеленню та маринованими або св╕жими овочами на власний смак.
|
|
|
 |
Як казав один старий чех: „Справжня чеська кухня потребу╓ мужност╕. Але ж вона буде винагороджене з лихвою”. Смакуйте на здоров’я. Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Хронометраж: 05' 00"
Поставте свою оценку этому проекту:
(1)
(2)
(3)
(4)
(5)
Голосовать можно только один раз.
|
Результат оценки проекта: |
Голосов: | 677 |
Рейтинг: | 2.9 |
|