Главная страница / Проекты / Трапеза
Сейчас в эфире 11:34

23:35

Історія одного музею

23:05

Подія. Митець. Глядач

23:00

Молитва Небесним силам

22:55

Територія добра

22:45

Румунська Лавра, сурдопереклад

22:05

Місце під сонцем. Юрій Комаров. Історія для роздумів, сурдопереклад

22:00

Молитва Ангелу-Хранителю

21:45

Піщанська ікона Божої Матері

21:20

Громадянська позиція

21:15

Територія добра

21:00

Літопис

20:50

Територія добра

20:30

Світ Православія

20:25

Обитель Святої Трійці (Греція, Метеори)

20:20

Повість минулих літ

20:10

Вечір у Шишкиному лісі

20:00

Добре слово

19:45

Закон Божий

19:35

Територія добра

19:30

Літопис

19:00

Твори. Живи. Люби.

18:35

Людина праці. Від вогню і пензля (іконопис на склі)

18:10

Спадщина Єлисея Плетенецького

18:05

Лавра Небесна

18:00

Євангеліє на кожен день та думки Святителя

17:40

На горах (М. Грушевський)

17:00

Літопис. Відлуння епох

16:50

Літопис

16:40

Тим, хто здобув перемогу у 1945-му. М. Дворн╕ков

16:35

Повість минулих літ

16:25

День у Шишкиному лісі

16:20

Казки та історії

16:10

Добре слово

16:00

Дивосвіт

15:50

Образ доброчинності

15:35

Листи з фронту

15:15

Тим, хто здобув перемогу у 1945-му. А. Капацев╕ч

15:10

Територія добра

15:05

Літопис

15:00

Молитва про примноження любові

14:20

Сонячні майстерні

14:00

Легенди грецьких островів

13:50

Автограф. В╕рш з фронту

13:40

Тим, хто здобув перемогу у 1945-му. ╤. Владимиров

13:00

Місце під сонцем. Вадим Навроцький. Колекціонер радості

12:50

Літопис

12:35

Старий Ки╖в Валер╕я Акопова

12:20

Тим, хто здобув перемогу у 1945-му. П. Буга╓нко

12:15

Лавра Небесна

12:10

Територія добра

12:05

Образ доброчинності

12:00

Євангеліє на кожен день та думки Святителя

11:00

Розкажи нам, вулице! Велика Житомирська

10:50

Літопис

10:05

Клятва преподобного Іова, сурдопереклад

10:00

Лавра Небесна, сурдопереклад

09:50

Територія добра

09:45

Автограф. "Твоя зоря" (О. Гончар)

09:30

Тим, хто здобув перемогу у 1945-му. М. Гужва

09:05

14-плюс

09:00

Молитва за мир в Україні

08:45

Пісня Богородиці

08:35

Ранок у Шишкиному лісі

08:25

Добре слово

08:20

Дивосвіт

08:05

Житія святих. Стефан Великий

08:00

Євангеліє на кожен день та думки Святителя

07:40

Місто миру. Іудейська війна (Єрусалим)

07:20

Ліван. Країна живої історії

07:05

Літопис

07:00

Молитва перед початком доброї справи

06:45

Фрески Кирилівської церкви (м. Київ)

06:10

Собор Глинських старців

06:05

Лавра Небесна

06:00

Молитва Оптинських старців

05:05

Монастир пророка Іллі (м. Одеса)

05:00

Молитва Отче наш

04:00

Монастир Святих Царствених мучеників

03:45

Поезія неба

03:30

Дивитися і бачити (Національна академія образотворчого мистецтва і архітектури)

03:00

Чайковський у Кам'янці

02:40

Хрещення Русі - найперше свято вітчизни

02:30

Російське серце Белграда

02:00

Зодчество

01:40

Куренівська Оранта Івана ╥жакевича

01:00

Місце під сонцем. Олег Корнійчук. Янголи реанімації

00:50

Автограф. Лондон. Рай (В. Набоков)

00:25

Земля заповідна. Мандрівки EQVITES на Мадагаскарі

00:00

Рідні люди. Андре Лабан, Жак Ів Кусто

Каша рисова з фруктами

Пропону╓мо приготувати кашу за особливим рецептом та под╕лимося деякими кухарськими хитрощами. Занотовуйте рецепт рисово╖ каш╕ з фруктами, в╕домо╖ в народ╕ як „шарлотка”.

Вам знадобиться:

  • рис – 1 скл.
  • яблука – 3 шт.
  • родзинки – 0,5 скл.
  • гор╕хи – 0,5 скл.
  • мед – 2 ст. л.
  • цукор – 2 ст. л.
  • кориця – за смаком

Для шарлотки беремо б╕лий круглозернистий рис, в╕дварю╓мо його. Зварений рис промива╓мо один раз, щоб в╕н збер╕г в’язку консистенц╕ю. Яблука ╕ персики нар╕за╓мо тоненькими скибочками. Гор╕хи подр╕бню╓мо у блендер╕. Ц╕ ╕нгред╕╓нти додадуть смаку в╕всяному сн╕данку. Тепер нар╕за╓мо яблука, бажано соковит╕, тоненькими скибочками. Чим б╕льше соку вони в╕ддадуть рису, тим гармон╕йн╕шим буде смак шарлотки. А гор╕хи подр╕бню╓мо у блендер╕. У гарячий рис дода╓мо мед, родзинки, подр╕бнен╕ гор╕хи. Перем╕шу╓мо.

Тепер виклада╓мо в глиняну форму шарами яблука та рисовий фарш.

Ще один спос╕б зап╕кання рисово╖ шарлотки в яблуц╕. Вийма╓ться середина яблука, чайною ложечкою кладеться мед ╕ рисова маса.

Ставимо у духовку ╕ зап╕ка╓мо 30 хвилин при температур╕ 220 градус╕в.

От наша страва вже й готова. Можна запрошувати до столу родину. Смачного.
Ангела за трапезою!

Хронометраж: 05' 00"
Хронометраж: 05' 00"
Rss

Оставить отзыв

Ваше имя

Адрес Вашей электронной почты *

Откуда Вы*
Ваш возраст*
Ваше образование*

Текст сообщения

 

* * Поля, обозначенные звездочкой, обязательны для заполнения. Информация личного характера (электронный адрес, возраст, образование) публиковаться не будет. Эта информация нужна нам для исследования аудитории канала.

Поставте свою оценку этому проекту:
(1)   (2)   (3)   (4)   (5)  
Голосовать можно только один раз.
Результат оценки проекта:
Голосов:0
Рейтинг:0.0