Квасоляна соломаха
Квасоляна карпатська соломаха ? страва проста ╕ невибаглива, та водночас поживна ╕ смачна.
|
Вам знадобиться:
- квасоля б╕ла ? 1 скл.
- цибуля ? 2 шт.
- с╕ль
- перець
|
|
|
|
Квасолю потр╕бно приготувати заздалег╕дь. В╕дм╕ряти склянку, промити ╕ замочити в холодн╕й вод╕ на н╕ч. В╕дмочену квасолю поставимо варитися, а тим часом займемося цибулею.
|
|
|
|
Др╕бно покришену цибулю обсмажу╓мо. А тепер пропустимо в╕дварену квасолю кр╕зь м?ясорубку або скориста╓мося блендером.
|
|
|
|
Перекручену квасолю гарно вим╕шу╓мо. Дода╓мо с╕ль та перець. А тепер перем╕шу╓мо квасолеву масу з п╕дсмаженою цибулею ╕ залиша╓мо тушкуватися протягом 5-7 хвилин. При цьому пост╕йно пом╕шу╓мо.
|
|
|
|
Страва готова. Подавати карпатську соломаху можна як гарячою, так ╕ холодною. ╥жте без хл╕ба. Смачного вам!
Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Хронометраж: 05' 00"
Поставте свою оценку этому проекту:
(1) (2) (3) (4) (5)
Голосовать можно только один раз. |
Результат оценки проекта: |
Голосов: |
897 |
Рейтинг: |
2.9 |
|