Суп-пюре ╕з цв╕тно╖ капусти з креветками
Ми в╕дкри╓мо секрети румунсько╖ нац╕онально╖ кухн╕. Тутешн╕ кул╕нари про них, зазвичай, не люблять розпов╕дати. Деяк╕ румунськ╕ страви не так просто приготувати, оск╕льки у них додають нев╕дом╕ нам спец╕╖. Але рецепти можуть дати поштовх ваш╕й фантаз╕╖. Сьогодн╕ смакуватимемо овочевим супом ╕з цв╕тно╖ капусти та креветок, страви що по╓дну╓ компоненти, властив╕ румунськ╕й, ╕тал╕йськ╕й та грецьк╕й кухням.
 |
Вам знадобиться:
- креветки — 300 г
- морква — 1 шт.
- цибуля — 1 шт.
- цв╕тна капуста — 500 г
- кор╕нь петрушки — 1 шт.
- рослинна ол╕я
- зелень
- с╕ль
|
|
|
 |
Почнемо з в╕дварювання креветок. Вони мають бути св╕жими ╕ середн╕ми за розм╕ром. В окр╕п дода╓мо лавровий лист та чорний перець. Тепер в╕дд╕ля╓мо в╕д креветок панцир.
|
|
|
 |
Подр╕бню╓мо моркву та цибулю ╕ тушку╓мо на рослинн╕й ол╕╖. За рецептом, вона може бути маслиновою. Дода╓мо нар╕заний кружальцями кор╕нь петрушки.
|
|
|
 |
Тушкован╕ овоч╕ занурю╓мо у киплячу воду. За 15 хвилин у бульйон кладемо розд╕лен╕ суцв╕ття цв╕тно╖ капусти. ╤ варимо до готовност╕. В╕дварен╕ овоч╕ подр╕бню╓мо у блендер╕. Овочеву масу висипа╓мо назад у каструлю ╕ да╓мо настоятися.
|
|
|
 |
Подаючи суп-пюре на ст╕л, креветки розкладаються безпосередньо у тар╕лки, ╕ дода╓ться зелень. Бажа╓мо вам доброго настрою, м╕цного здоров’я та Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Хронометраж: 05' 00"
Поставте свою оценку этому проекту:
(1)
(2)
(3)
(4)
(5)
Голосовать можно только один раз.
|
Результат оценки проекта: |
Голосов: | 773 |
Рейтинг: | 2.9 |
|