Овочевий суп
Пропону╓мо овочевий суп. Приготування його не займе багато часу, а сама страва збагатить орган╕зм р╕зноман╕тними м╕нералами та в╕там╕нами.
 |
Вам знадобиться:
- капуста б╕локачанна — 1/4 головки
- капуста цв╕тна — 3–4 суцв╕ття
- картопля — 3 шт.
- морква — 1 шт.
- пом╕дори — 2 шт.
- спаржа — 150 г
- рис — 2 ст. л.
- цибуля — 1 шт.
- зелень
- с╕ль
- ол╕я
|
|
|
 |
Картоплю ми╓мо, чистимо та нар╕за╓мо др╕бними кубиками.
|
|
|
 |
Моркву нар╕за╓мо п╕вм╕сяцями, а цибулю досить др╕бно.
|
|
|
 |
В╕дд╕ля╓мо в╕д головки 3–4 суцв╕ття ╕ розр╕за╓мо кожне на чотири частини. Шатку╓мо б╕локачанну капусту.
|
|
|
 |
Першими у воду кладемо цибулю та моркву. Як вона закипить, дода╓мо пор╕зану картоплю. Ще раз доводимо бульйон до температури кип╕ння ╕ дода╓мо 2 столов╕ ложки рису. Тепер дода╓мо б╕локачанну капусту. Як закипить, вкида╓мо пом╕дори.
|
|
|
 |
Останн╕й штрих — дода╓мо ложку ол╕╖ ╕ лавровий лист. За п’ять хвилин овочевий суп можна зн╕мати. Смакуйте на здоров’я ╕ Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Хронометраж: 05' 00"
Поставте свою оценку этому проекту:
(1)
(2)
(3)
(4)
(5)
Голосовать можно только один раз.
|
Результат оценки проекта: |
Голосов: | 649 |
Рейтинг: | 2.9 |
|