Запечен╕ пом╕дори (Болгар╕я)
Такою стравою вас можуть пригостити ╕ в Груз╕╖, ╕ в Туреччин╕? Але саме Болгар╕я пос╕да╓ перше м╕сце у св╕т╕ з вирощування ╖╖ основного ╕нгред╕╓нта. Пропону╓мо рецепт запечених пом╕дор╕в.
|
Вам знадобиться:
- пом╕дори ? 6 шт.
- цибуля ? 1 шт.
- рис ? 0,5 скл.
- часник ? 3?4 зубки
- к╕нза
- винний оцет ? 2 ст. л.
- с╕ль, перець ? за смаком
|
|
|
|
Плоди варто в╕дбирати стигл╕ ? в╕д цього залежить смак страви ? та тверд╕ ? щоб ╖хн╕й вигляд п╕сля теплово╖ обробки був естетичним. З╕ стиглих плод╕в к╕нчиком ножа вир╕за╓мо серцевину ╕ вийма╓мо зернятка. У середину кожного пом╕дора капа╓мо винним оцтом (к╕лька крапель).
|
|
|
|
Нафарширу╓мо пом╕дори цибулею, часником, в╕двареним рисом та зеленню. ╤нгред╕╓нти др╕бно нар╕за╓мо ╕ пасеру╓мо на соняшников╕й ол╕╖, на слабкому вогн╕. Це дозволя╓ зберегти поживн╕ властивост╕, досягти ориг╕нальних смаковИх по╓днань. А також страва буде ароматною.
|
|
|
|
Фарширован╕ пом╕дори виклада╓мо на деко або в глибоку каструлю й зап╕ка╓мо в духовц╕ при t? 200 упродовж двадцяти хвилин.
|
|
|
|
Смакуйте на здоров?я! Пожелавам здрав живот, добър апетит ╕
Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Хронометраж: 05' 00"
Поставте свою оценку этому проекту:
(1) (2) (3) (4) (5)
Голосовать можно только один раз. |
Результат оценки проекта: |
Голосов: |
680 |
Рейтинг: |
3.0 |
|